Meteen naar de inhoud

Hotel voorstel

Als je op zoek bent naar Motorvriendelijke en mooi gelegen hotels in Europa heb ik hier nog wat voorstellen, Ben hier zelf te gast geweest en zeer tevreden vertrokken. Ze hebben ook routes om vanuit het hotel te rijden.

Oostenrijk:

Ländle in Damüls. Mooi afgelegen met fantastisch uitzicht. Vanuit het hotel rechtstreeks de passen op. Extreem schoon hotel met fantastsiche (panorama) sauna en vriendelijk personeel en lekker eten.

Duitsland:

Villa Vontenie in Kordel. Mooi boven op de berg bij Burg Rammstein. Heerlijk eten en Nederlands sprekend personeel. Voor ritten in de Moezelstreek of even over de grens naar Luxemburg.

Reussenkreuz in Sensbachtal. Op een mooie motorroute gelegen (in het weekend afgesloten voor motoren maar krijgt ontheffing van het hotel om er te komen 🙂 ) rustig gelegen en prima eten. Voor routes in het Odenwald

Gasthof Engel in Wilnsdorf. Mooi gelegen voor ritjes tussen Gelbachtal en Winterberg. Mooie Biergarten en rustig gelegen.

Home – Hotel Sauerbrey (hotel-sauerbrey.de) Zeer goed gelegen hotel in Harz, met fijn personeel, zuivere kamers en goed eten. natuurlijk ontbreekt een zwembad en sauna niet.